07 April 2010

Macam Cuti Jek~

Tada~~ still di rumah.Sebenarnya x cuti tapi kelas xda so di consider sebagai cuti~~~  X lama lagi nak praktikal.. Nervous gilerr dibuatnye. Harap2 ok la time praktikal nanti. Rumah untuk praktikal da ada. Rumah kampung je tapi ok la kan? Hehehe.... Kat bawah ni gambar rumah kampung ku itu. Sewa murah jek. RM200. Sewa ngan kawan. Kalau sorang, rasenye mcm x sanggup la pulak. Huhu... Yang bestnye, fully furnished. Ada peti ais, dapur, mesin basuh, tv, etc~ Kire datang bawak baju jek. 


Barang2 untuk praktikal? kire dah lengkap dah. Sekarang ni cuma nak cari pin tudung jek sebab pin2 ni suke melarikan diri dari kite. Kejap ada, kejap xdak. Ades~

Sekarang ni ngah guna broadband maxis. Ayah yang belikan. Walaupun x laju sangat tapi kire boleh la ku mem'blog' setiap hari~~ Ngeh3...

Bile baca balik post ni, macam x betol jek diriku arini. Ye k0t sebab semalam per0tku buat hal. Macam keracunan makanan. Naek lembik diriku dibuatnya. So, sekarang ni, otak jadi da x bet0l dah. ;p
Catat Ulasan