13 April 2010

Anjing mengejar ku~

Cess ini anjing. Orang tak buat pape pun kena kejar. Da la ku f0bia ngan anjing2 ni. Nasib baek si tukang mekanik men0longku. Kalau tak, da lama lari macam lipas kudung. Hehehehe.... Fuh~~~ Dibuatnye cerita, ku tengah menemankan kawanku gi bengkel. Tetibe lak ada anjing hitam kat situ. Ingatkan takde pape lah tapi hati berdebar bagai nak rak. Tetibe jek die ikot ku and ape lagi, time tu dekat ngan kereta, tawaf la jawab nye... Si anjing ni pun ikot pusing kereta tu... Menjerit la diriku ini... Hahahaha! Si mekanik pon trus halau anjing tu... Naseb baek....

Ni pula tengah nak kemas bilik jap sebab nak hantar balik rumah~ Yup~~ Minggu depan dah nak start praktikal dah~~ Tak sangka da nak jadi cikgu. Ni tengah nerv0us la neyh.... Adei.... K la, mau start mengemas balik. Bubble bye~~~ ;p
Catat Ulasan