08 April 2010

Gurl~ You should study~~~

Hari ni hari yang paling rileks bagiku~ No m0re assignments eva~ Just tunggu praktikal then k0nvo... Yippie... but it sounds too simple for me. Praktikal 3 bulan~ but thats ok. Bile lagi nak timba pengalaman kan?
Hari ini dimulakan dengan minum teh hijau and biskut Jacobs for breakfast. Then doodling ar0und (aik? x mandi ka? - mandi lambat sket XD)

Pastu sepat0tnye hantar si cha gi facial tapi bila sampai je kat sana, diorang cakap full sampai kul 7. Kul 7 free lah. Gile ke ape? Bile masanya nak solat Maghrib nanti? Ish3... Astaghfirullah~

Cancel gi facial. Pergi isi minyak kereta ngan si cha. Tapi tetibe dapat ilham ajar si cha bawa kereta sebab die da ada lesen tapi tak pandai manual sebab bawa auto lebih handal. Baik kite ajar kan? Actually si Suraya yang sepatutnye ku tunjuk ajar tapi die ada hal, so kami berdua aje. Kami p0n pergi la ke MAEPS sebab sana luas but then tempat tu dah dijadikan tempat go cart. (nak maen tapi macam takde org. x buka lagi k0t???)
Cancel MAEPS, so on da way keluar dari situ, jalan da ke arah Putrajaya. Ape lagi, kami p0n dengan suka suki meluncur pergi Alamanda. Tujuan = nothing. Hehehehe....

Di sana kitorang pergi melihat kasut-kasut yang cantik tapi disebabkan kami ni tak kerja lagi, wind0w shopping je lah. ;p. Penat jalan = lapar. Kami pun pergi ke McD. Itupun sebab tak tau nak makan ape..
Hm... korang perasan tak kalau korang beli McD, ada kertas kat atas dulang bawak makanan tu. Ada list energy intake untuk setiap makanan McD. Sambil makan aiskrim sundae cone ku, ku buat mental calculation sambil pandang list tuh.... Ades~ 1200 kcal da ku makan hanya waktu itu sahaja.... Hu~~~ maken gem0k la den~~~

Ironi nye (ceh... ayat skema) kawanku call at the same time ku tengah makan french fries. Ape yg ironi? She's a dietition to be... Yup... a doktor (katanya orang biase jek panggil dr, tapi sebenarnya dietition xde gelaran dr but for me, she is a dr. hehehe). Sambil mengunyah fries sambil mintak tolong kat die macam mana nak kurus... Heh??? Kan ke tak betol? Will power takde... Lapar menguasai ku. Sedey~

Perbualan diteruskan. Die nak kahwin bulan 6 ni... Ades... Ramai sangat kawan ku kahwin... Kite da tak sama alam ngan diorang lah pasni. Huhuhu.... Die ajak datang rumah. Insyaallah. Kawan sejak matriks tuh. Of c0s ku pergi~~ Perbualan masuk topik lain. Suh die perkenalkan dr. untuk ku.... Hahahaha.... Fizah (nama die)... If you ever stumble across this blog, I'm just joking ar0und. tapi kalau ada, pucuk dicita, ulam mendatang. Hahahaha!
Then, habis call, kami pun balik dengan selamatnya ke campus kesayangan.... Alhamdulillah~

Panjang kan cerita? Dan sekarang ni, ku mengadap laptop sambil memblog. Sepatutnye ulang kaji untuk exam. Bile exam? 10 hari lagi... Korang kira la sendiri yek bila.... XO~

Gurl, you should study~~~

P/s: Pasni nak tido. da pukul 1.09 pagi. ;b
Catat Ulasan