22 Februari 2010

Geli lorr...

So much things had happen to me for the past few days. Well, I'm gonna start with the foot patch. Bile start pakai tu, tapak kaki rase macam kene sedut. Berdenyut. Foot patch tu kena pakai waktu nak masuk tido so cume leh tengok kesan keesokan harinye... Ni gambar my mum (kanan) and I (kiri) punye foot patch lepas pakai sehari.




 Geli pun ada gak... Huhuuhu.... Tapi pas pakai badan memang rase ringan dan tak cepat penat. Mak punya tumit pun dah tak sakit sangat. So, untuk hari kedua,
Hari kedua tak sempat nak tangkap gambar mak and adik2 ku punya... Even my 9 year old brother pun ada toksik gitu tapi x lah sebanyak kitorang. Hehe... Buat2 x nampak kaki tu yek... Badan rase sedap jek untuk 2nd round. 3rd round x sempat sebab adik2 ku da menghabiskan foot patch neyh... Hu~ Lain kali la ek... Kalau nak order foot patch ni, bagitau la sayep k...



Catat Ulasan