19 Februari 2010

Foot Patch da sampai! yey!

Sampai gak foot patch ni... Beli 12 keping je dulu sebab nak try. Kalau ok, boleh la rekomen kar orang laen kan?
My mum trus je pakai sebab tumit mak dari dulu asyik saket2... Kalau ok, boleh tempah lagi. Huuhu...

Me? Malam nanti kot pakai. Nak tengok toksin banyak ke sket... Gerenti banyak sebab x mengamalkan detox2 pon seblom ni... ;p

Kalau da pakai nanti I send u gambar patch tu k? Kalau minat nak pakai gak, tengokla kat bahagian letgo kat seblah kiri page ni k?
Catat Ulasan