15 April 2011

OMG! Oh my Gucci???

Tada... I am a tipical on off on off blogger... Malunye.... Well, kat sekolah, my debaters cakap: "Teacher, saye ada post something kat shoutout teacher." Heh??? I don't even realise about that. Sebab itu lah tibe2 je ter rajin bukak blog neyh. Hahaha... Amboih student ku... pandai ye cari blog cikgu.

Update... update....

Setakat ni, I'm handling debaters from my school, bakal handle student's choir and science fair (sort of). I'm sitting in front of my laptop and thinking what kind of songs will I choose for the choir. Hm.....

Yesterday, only 4 people came for the debate practise. We need 5 actually. Macam mano la nak cokau lagi sorang ni... Haishhh.... Garu kepala la jugak.

Weather forecast 4 2day: Hari ini nampak cerah dan tiada tanda akan hujan. Diriku dalam keadaan serba salah nak basuh baju ke nak cari lagu choir... Hahaha... Obviously basuh baju dulu rite? Lalala...... With this fine weather, lagi cepat lah bajuku kering.

So.... lepas ni nak
1. basuh baju
2. cari lagu choir
3. gi beli beras (wa~ beras da abes... lapor... lapor.....)
4. pergi window shopping with mia housemate.
5. tido (eh.... take nap)

ngehngehngeh....

p/s: oh my gucci~~~ (one of mia student suke sangat la cakap this sentences.... terikot la pula~~~ OMG!)
Catat Ulasan