15 Februari 2011

Dah jadi cikgu.... Alhamdulillah

Alhamdulillah.... huhuhu....
Dipermudahkan jalanku untuk menjadi seorang guru....
Di mana? Di bumi kenyalang yang cukup indah ini.
LAma sudah tak ku buka blog.... wu... wu....

Well.... Isnin depan dah mula mengajar kelas. Agak lambat sedikit berbanding kawan2 di semenanjung. Sebab... nak kena hand-over kelas ngan cikgu GSTT... Ehem... Cikgu kelas ni. ;p

Subjek yang ku ajar?? Bahasa Inggeris dan Seni. What???

Hehehe.... Of coz its not my opsyen but I think I can handle it well. Insyaallah. Am I someone who can speak fluently? That need more practice but I think I can and I will do it well. Ok x BI ku? ;p

Lalala... pasal tempat kediaman dah setel sebab dapat tinggal di kuarters guru. Cuma susah sket nak tau pasal dunia semasa sebab tak ada tv. Kene pasang astro baru line clear so kenalah tunggu dapat gaji dulu. HU~
Baru boleh tengok tv. lalalala~

Di sini sangat cepat peredaran waktu siang dan malam. Kalau di semenanjung tido kul 10 sini kene kul 9.30 sebab kena ada kat sekolah sebelum pukul 6.55 pagi. Hu~~~

K la... X solat lagi ni... Wish me luck ya semua~~~ Muahx...
Catat Ulasan