09 Disember 2010

egg tart kfc sedap~~~~



Hi2 babe....


I dah start keje kat kfc balik~ yey! Tp x jd cashier.... jadi backup pulak. Hah? Backup tu ape? ala.... yang korg makan cheezy wedges tu sume... kitorg lh yg buatkan taw... ;p


Macam senang je keje pastu berhenti pastu keje balik kan~ Da naseb... yang bestnye.... da x gemok sgt dah... akan ku teruskn  perjuangan ini... chayok2.... ;p


Hm...


nak cite pasal egg tart kfc... kat tempat ku keje, xda egg tart tu sebab cuma ada kat 24-hours nye kfc sahaja... so, I n da geng gi kat kfc sg besi tol. Datang semata2 nak merasa je tu. Bayangkan... balik dari keje kfc tros g kfc laen. Dah lah pakai baju kfc... kelakar lah juga kan?


Tapi menyampah sket dengan cashier nye. Sombong sangat. Apa lah salahnye kalau senyum sikit. X rugi pon....Hm... malas nak cite pasal orang macam ni. Nak cite pasal egg tart kfc je sebenarnye ni... huhuhu
Sedap sangat2... sangat direkomen kepada korang semua. Rangup diluar. Lembut di dalam. For confession, saye ni x suke makan egg tart sebab dulu penah rase tapi lembik semacam so tros x nak dah. Tapi egg tart yang ni best. 


Macam mana tetibe je nak makan egg tart? Sebab ramai customer datang kat kfc kitorang semata2 nak egg tart je tp sebab bukan kfc 24-hours so xda lah. Ada seorang customer tu beriya2 cakap egg tart nye sedap n suh kitorang rase so... ape lagi... tros kitorg cari kfc 24-hours lah. hehehe...


K lah. Jap lagi nak hantar kawan gi klinik... X mandi lagi neyh... So c u again next time.... ~~ (n_n)/ bubye~~


P/s: Panjang nye tulis. Mentang2 arini off day... rilek giler~ huhuhu.... Sayonara~~~
Catat Ulasan