20 November 2010

saye comel?

That title did not come out rite... saye terlebih comel... means => saye da gemok~~~ wa~~~ my diet thrown out of da window. baru 3 minggu x keje but badan macam da di pam2.... naik 4 kg~~ wa~~~~ damn2!
ok2....
saye janji: 1. X mo makan pas 7 mlm (hehe... selalu sgt makan malam... yang berat2 lak tu~)
                2. Ok2... i'll work out... berpeluh bagus untuk kesihatan.
                3. Plain water~ plenty~
                4. To shed those fat off.... especially my tummy... hate it rite now.
                5. No rice (ehem.... i like rice tooooo much... it hurt my body)

Hmm... itu je kot buat masa ni...

Sekarang mau cerita pasal wayang dah ku tengok untuk bulan ni.... hmm...

1. Megamind
    Best gile ceritanya... jalan cerita based kepada perspektif orang jahat but dalam hati of coz ada taman...  
    hehehe... dan penarik cerita ni lebih kepada unsur humor... I like the humour. Kinda fresh. Sangat2 lah ku
    rekomen kepada kawan2 ku. Pakcik yang duk depan kat dalam wayang pon leyh gelak macam budak
    kecik. So? That's said it all rite?

2. Unstoppable
    Kinda ok movie. Awal cerita agak slow tapi as the story progress, boleh tahan lah.

3. Harry Potter
    Ini satu2 nye citer yg ku ikut from first episod lagi. But part 1 ni... progress jalan citenye lembap sket....
    hm... tunggu part 2 tahun depan...

4. Skyline...
    Best citenye tapi last skali macam tergantung jalan cite. Pantang betol la tergantung2 neyh~ haish...

Hm... korang tengok la sendiri...

p/s: cite 2 alam best ke? x tengok pon lagi...
Catat Ulasan