12 November 2009

One more paper pleazzz!


Now2 dalin... tinggal satu je lagi paper exam tapi kamu sudah p0n kebiolan melampau. telinga saket sebelah sebab khusyuk mendengar radio fm (-fly fm-) dengan kuatnya sambil melayan mo0d study.

Gambar di sebelah ni di ambik pada durasi (durasi????) pukul 4 pagi tadi... Tengah tak betol dan kurang tido mendatangkan kebengapan dalam memahami maksud di sebalik quantum mechanics (subjek besarnye atom dan molekul).



Wa~~ paper atom baru je lepas pagi tadi but ada yang tak sempat nak siapkan. apakah harus aku lakukan???

a) Balik exam trus menagih waktu tidow dari katilku?
b) Melalak dengan berjamming depan telinga kawan2 yang sudi mendengar?
c) Melayan si Linz melantak mcD sambil melepaskan tensyen stadi ku ineyH?

(n_n)... nampak sangat (c) menjadi p0jaan atiku....

Hehehe.. dalin2... melantak no 1 dalam dunia ku...

Apa lagi, abes jek exam, terus menderum kereta ke tempat tujuan ku kali ini bersama linZ yang selalu sedia melayanku melampiaskan nafsu makan.

Sambil2 makan dengan kadar yang lebih perlahan dari siput berjalan (linz cepat gile abes makan), kami p0n bercerita pasal2 kengkawan yang nak bertunang & nak berkawen. Sepakat membawa berkat. Dua2 taknak dibelenggu oleh suami pada umor yang muda (sorry kawan2 ku.... I know u all semua da redi... tapi saya .... eh kami (dalin+lin) belum redi lagi)...

Dalin2... keje p0n x pernah, ada ati nak kawen... Pemikiran ke arah sebegitu belum terdetik lagi dalam hati. Solo is g0od~~ for me... hehe..

Linz and me buat masa ni tengah memikirkan keje ape yg pat0t dilakukan pada cuti akhir sem ni. Coz sem depan satu jek subjek n gerenti t00 much time for me to hang around dalam dorm... Better carik kerja. Dapat gak wang saku lebeyh. Dah la bulan 4 nak kene praktikal kat Melaka... Haru-biru la kalau mengharapkan mak ngan ayah jek. Kene la berdikari kan?

Aiseyh... hujan la pulak.... Nak teruskan memblogging@ berhenti jap ek? da la lama gile nak mampus x update blog sebab bz ngan projek... pastu thesis....

Ish2... da guruh da... wa cincau dulu... Thanks 4 reading a piece of me today...~
I janji esok@ malam ni I update yep... Kamsamida...
Salam

Catat Ulasan