12 November 2009

Anhyoung ha seyo~~~

Jeng2... berpegang kepada janji untuk sentiasa meng'update'kan blog ini... maka Dalin (walaupun esok exam) menjengahkan jugak ke blog ni...

X puas ati lah sebab jumlah blog yg ditulis sikit jek... Tu la dalin... maleh sangat nak tulis.. ha... kan udah tak berpuas ati.... Ni pon bakal sikit jep neyh... sebab ngah break dari study fizik math.

Dorm maken lama maken sikit jumlah penghuninya... ramai dah balik cuti akhir sem..
Dalin pulak balik esok kot pas exam sebab nak luangkan masa wif mia daddy... Ayah nanti da nak balik Timor Leste untuk bertugas & baru satu hari jep dapat spent time wif ayah sebab bz ngan final exam.

Sekarang ni asyik ujan je kan? Haritu masa ayah baru balik rumah, ayah cakap yang ayah suke & syukur gile sebab kat Malaysia hujan sebab kat Timor Leste langsung x ujan.. 2 bulan stengah kat sana, x pernah langsung hujan... Hu~ da la ayah kene bertugas kat sana setahun. HArap2 sentiasa sihat dan xda masalah kat sana... Amin... (anak mithali... huhuhuhuhu).

Wa~~~~ fizik math... T00 much to do... Walaupun test 1 n test 2 dah gempak dah result (amin~) tapi final still menak0tkan diriku ini... Da la maleh nak study sangat... Mentang2 last paper... Apa la nak jadi ni dalin oi....

Cuaca yang mendung ni betul2 mengundang ke arah ketidoran melampau namun x ku layan keinginan ku itu. So, terpakse la memekak kan telingan mendengar radio... (malam ni kompem saket telinga)... Rumate ku~~ I x nak stadi boley??? Please... Owh ye... rumate ku cosmate ku... so sama2 lah berjuang untuk hari esok. Tapi dah ter demotivated oleh cuti~~~

Linz~~~ mentang2 da abes exam... abeh sume dikacaunye... Naseb baek skarang die kat fakulti.... malam ni da di warning olehnya dalam facebo0k bahawasanya dia akan mengacau sume org malam ni so dalin... kunci pintu.... (gurau jek.... masuk la linz... I know u b0ring.... suh balik umah x nak... nak wat projek, ha... kan da b0ring da~)

Dalin~~ study~~ U mau A @ mau F??? h0h????????? X mo~ xmo F~~~ I cayang u lebeyh fizik math... So I dating ngan u la yek arini sampai subuh esok... boleh tak?

boleyh~

Caya lah u.... jom dating.... skarang!

okie~

(n_n)" hehehe.... ni namanya otak da biol... buku fizik math da jadi mia imaginary friend buat masa ni... esok I campak masok kotak dah.... huhuhu.... syyy.... jgn bgtau fizik math tuh....

;b

K la sume.... bubble bye~
Catat Ulasan