24 Oktober 2010

perjalanan

well... well....
arini pergi buat fisioterapi... on da way jalan2 dalam hukm tuh... banyak benor le ragam manusia...
ada yg bertongkat, ada yang duk atas wheelchair. ada yang takde kaki, takde tangan... naseb baik ada kepala....
hehehe.....
perjalanan yang paling penat buatku kerna jalan terkedek2 sebab seblah kaki x dapat maen peranan ngan baek.
sampai kat fisio... tunggu giliran dipanggil... 2,3 kali gak la tersengguk kat kerusi neyh....

hu....

bile dipanggil oleh kak nurse, berjalan lah ku dengan tempangnye.... aiseyh... terapis ku lelaki???? 0h my... mude lak tuh... sebaya kot... malu... malu...

hm.

nak dibuat kan cite... terapis ku ini agak sengal + bengong gak so x la boring....
hehehe....

ade ke ku tanye... tengah praktikal ke? die jawab, "tak lah... da tua da ni. umor da 55 dah, tahun depan nak pencen neyh... " dengan selambanya... ku p0n gelak ngan selambanya...


hm...

malas nak cite pepanjang. nak tengok cite k0rea neyh... yang pastinye terapis ku x bagi buat benda high impact. c0ntohnye terjun bangunan. (serius.. die cakap jangan terjun bangunan.) so aku cakap lah... kalau dalam mimpi x salah kan... hehe.... die p0n gelak...

lagi satu, die x bagi berdiri lama2 sangat. Itu aku x leyh nak jamin sebab jadi cashier kene la berdiri 8 - 11 jam. die cakap kalau boleh elakkan lah... adess.....
dilemanye....... dilemanye...

so, ape pat0t ku buat???  nak berhenti keje ke xnak neyh??? adess
Catat Ulasan