03 Ogos 2010

My laptop~~ Sayonara~

Dear me....
Sedeyhnye sejak laptop dah xde... Macam mane boleh hilang? Ape lagi.... Ade la tangan yang menggatal mengambilnye. Kat dalam beg tuh ada laptop, charger enset lollipop ngan mia cd's... Adesss. Dah 2 minggu dah tp still x dengar kabar berita. So... sayonara mia laptop.... Hu~~~

Well, move on to the next chapter... I have completed my practical at school! Yey! But a little bit sad because I have to leave my students behind. I appreciate them coming to me on recess time this past 2 weeks.Sanggup ye diorang datang semata-mata nak jumpa and... for ur info, diorg taknak gi makan. Ish3.... Tak tau nak cakap ape....

Another chapter...
Playing matchmaking. Maksudnye main kenen2 kan orang. Boleh... tapi I segan.... Adesss.... Lagipun tak kenal sangat so tak tau perangai sebenarnye macam mana. So, buat masa ni I'm still single as usual. Hahahaha....

My diet...?????
Wa.... I must make note to myself... Jangan makan nasi! Bila dah start makan memang ku taknak berhenti. Wa~~~ Jangan minum teh o ais.... Jangan makan benda berminyak.... Dear me. Banyak nye pantang larang yang dah dilanggar. Maybe sebab banyak sangat kerja sampai dah tak terjaga makan ku. Wish me luck with my diet k?

K lah. Nak keluar jap. Teman adik beli burger... Me? Sorry... I'm dieting. Hehehehe....


Catat Ulasan