17 Jun 2010

yey da turun 5 kg da~~

Olla~ lame da tak update... broadband bengong jap ditambah dengan ke bz an diriku ini. Hehe.. sebenarnye nak beritahu yang berat da turun 5 kg dah... dalam masa seminggu! Macam mane? Senang la sesangat. Rule dia simple je. Jangan makan nasi, roti, biskut dan semua yang ada karbohidrat. Benda2 yang bergula juga tak boleh makan/minum. Lagi satu, setiap hari air masak kena minum banyak so dat lemak yang ada tu dibakar dengan cepat. Ha... tu je la... Jangan takut tak dapat makan nasi, takut la kepada tak dapat bernafas lagi... (buat mereka yang da obese nih)... Aim nak kurang sampai 20 kg so tinggal lagi 15 lah... Yess!!! Hehehe... tu je wat masa ni... ;p
Catat Ulasan